DŽIOVINTOS LINŲ SĖMENŲ DUONELĖS SU IMBIERU IR CITRINOMIS

80 g

DŽIOVINTOS LINŲ SĖMENŲ DUONELĖS SU IMBIERU IR CITRINOMIS

80 g

3,46 

3,46 

It is an uncooked and unfried delicacy that is made from sprouted seeds. When drying at a temperature of 45С, all the vitamins and trace elements necessary for our body remain.

The product does not contain sugar, starch, animal products, GMO components, soy products, starch, yeast, artificial additives, dairy products.

We sprout flaxseeds and sunflower seeds before drying to enhance their nutritional properties.

Džiovintuose obuoliuose yra daug vitaminų ir mineralų: ląstelienos, organinių rūgščių, kalio, geležies. Vitaminų B ir C derinys turi įtakos jūsų odos išvaizdai ir padeda raumenims atsigauti nuo perkrovos ar traumų. Džiovinti obuoliai vaikams yra puiki alternatyva saldainiams ir kitiems saldumynams. Juose daug vitaminų ir mineralų. Saulėgrąžų sėklos yra puikus vitamino E šaltinis. Vitaminu D jos yra turtingesnės nei menkės kepenų aliejus. 100 g sėklų yra 311 mg magnio – 6 kartus daugiau nei ruginėje duonoje. Dygstančiose saulėgrąžų sėklose susidaro kelis kartus daugiau gyvybiškai būtinų mikroelementų, fermentų, vitamin A, B1, B2, D, E, F ir K, nei užaugusiame augale. Linų sėklose yra vertingų polinesočiųjų riebalų rūgščių, tokių kaip omega–3, omega–6 ir omega-9, vitaminų A, E ir F ir lignano. Omega -3 šiose sėklose yra daugiau nei žuvų taukuose. Daigintų sėklų maistinė vertė yra didesnė, nes didėja vitaminų kiekis. Vartojant linų sėklas kaip maisto produktą, išsiskiria gleivės, kurios apsaugo mūsų virškinimo traktą nuo opų susidarymo, gastrito ir kitų uždegimų procesų. Linų sėklos – aktyvusis sorbentas, kuris efektyvesnis, nei aktyvinta anglis.